Luikse Markt met Geweldig Artiestenprogramma - Nieuwe Markt

Nieuwe Markt - Linne - maandag 20.05.13 - van 10:00 tot 18:00 - Toegang 2 euro, kind tot 12 jaar gratis - routebeschrijving - markt, beurs, opendag - nederlandse artiesten
Luikse Markt met Geweldig Artiestenprogramma - Nieuwe Markt

 

Geweldig Artiestenprogramma
Luikste Markt 2e Pinksterdag te Linne, een begrip in de regio

De Luikse markt in Linne is inmiddels een begrip in Limburg. Natuurlijk komt dat door het grote aanbod en diversiteit aan kramen (circa 200), maar zeker ook omdat er voor iedereen, jong en oud, wat te beleven valt. Zo zijn er nabij de tent op de nieuwe markt diverse kermisattracties aanwezig waar de jongste jeugd zich kan uitleven.

Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten. Verspreid over het parcours staan diverse stands met etenswaren en snacks en er zijn verschillende gezellige terrasjes met live muziek. Het is de organisatie wederom gelukt een zeer gevarieerd programma te presenteren waardoor deze Luikse markt zich onderscheidt van andere markten.

In de feesttent op de Nieuwe Markt treden van 14.00 tot 18.00 verschillende Limburgse artiesten op die garant staan voor een geweldig feest. Dit jaar zijn er optredens van de volgende artiesten:
Wir Sind Spitze - Franz Theunisz - Big Benny - Shakin Dj’s - La Bamba, de winnaar van het LVK 2013.
Ze zullen er zeker voor zorgen dat de tent op zijn kop wordt gezet.

Naast het super programma in de tent zal er op diverse andere plaatsen verspreid over het parcours live muziek zijn. Zo speelt op de markt de Hillstreet Band en de seniorenkapel op Maartenshof. Hier kan lekker op een terrasje genoten worden van live muziek onder het genot van een drankje of een ijsje.

De markt is op 20 mei en duurt van 10.00 tot 18.00 uur, waarbij in de ochtenduren tot 12.30 in de tent ook een Luikse KINDERMARKT wordt georganiseerd. De kinderen van Linne kunnen hier als echte kooplieden hun
speelgoed en andere spulletjes verkopen.

De entreeprijs bedraagt € 2,00 per persoon. Kinderen beneden 12 jaar hebben gratis toegang.
Parkeren is gratis. Volg hiervoor de aanwijzingen van de verkeersregelaars.